Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant i Højhuset Herning

RESTAURANT I DEN GAMLE SPISESAL
I rammerne fra en tidligere tekstilhøjskole er Højhuset i Herning nu genåbnet som labert hotel. Spisesalen som før i tiden blev flittigt brugt af højskolens elever, er i dag et stemningsfuldt spisested.

Fællesspisning
Hver mandag og onsdag er der fællesspisning ved de røde langborde i Spisesalen. Mandagens ret er helt grøn, mens onsdagens ret er grønt med kød. Med eget landbrug i baghaven, nyttehaver og dyrehold laver Højhuset mad efter en jord-til-bord-filosofi, og dagens høst er i høj grad med til at definere, hvordan sæsonens og dagens menu skal sammensættes.

Menuen lanceres på Facebook og Instagram ugen forinden.

Selskabsmenuer 
I restauranten serveres 4 årstidsbestemte selskabsmenuer baseret på danske, økologiske og fortrinsvis lokale råvarer. Med eget landbrug i baghaven, drivhuse, nyttehaver og dyrehold laver Højhuset mad efter en jord-til-bord-filosofi, og dagens høst er i høj grad med til at definere, hvordan sæsonens og dagens menu skal sammensættes.